Bati
Pani Adminka Wszechmogąca!

Dołączył: 28 Lip 2007 Posty: 2096 Skąd: Szczecin - Miasto Bogów, Bosiego i Paprykarza |
|
Temat wkurwieniem motywowany[Językoznawstwo-konwersatorium] |
|
Pragnę wyrazić swoją szczerą irytację spowodowaną faktem popierdoloności świata.
Pani dr F-K, nie dość, że wykazuje się ELEMENTARNYMI brakami w dziedzinie wiedzy, z której uzyskała doktorat["pod" w jej mniemaniu jest zaimkiem], uwstecznia na zajęciach["teraz pani napisze 'brew' w mianowniku. o, bardzo dobrze, a teraz pani obok w bierniku"], każe przepisywać definicje ze słownika i ocenia prace po skreśleniach[jedno skreślenie, pół oceny w dół], wymaga Bóg-wie-czego, z nami miała CZTERY zajęcia, a naszej Ani, która, jak wiadomo, ma ZA SZEŚĆ DNI termin porodu, każe zaliczać SŁOWOTWÓRSTWO, LEKSYKĘ I SKŁADNIĘ, mimo że Ania już jest po examie z języko. Kurwa, że niby to jest zaliczenie zajęć?
Czy tylko ja czuję pierdoloną irytację?
Czy ktoś mnie uświadomi czy jakiekolwiek zajęcia z językoznawstwa będą na drugim roku?
Ostatnio zmieniony przez Bati dnia Czw Cze 26, 2008 09:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
kagda
Ziomek ^^

|
|
|
uświadamiam- będą... Niestety będą- stety- chyba nie z nią;P
dr Leonarda Mariak, dr Dorota Kozaryn, dr Agnieszka Szczaus, dr Joanna Rychter -chyba... tyle podane jest na stronie USu ale nie wiem czy to nie prazeterminowane dane;P A przedmiot sie nazywac ma jezykoznawstwo historyczne
_________________ "Per aspera ad astra!" |
|
personata
Wielki Dyftong

|
|
|
"ojej, jak zamykam oczy, to nie wiem, co robie" ^^
_________________ True is stranger than fiction
"Nie ma sprawiedliwości, jestem tylko ja" ("Mort") |
|
Bati
Pani Adminka Wszechmogąca!

Dołączył: 28 Lip 2007 Posty: 2096 Skąd: Szczecin - Miasto Bogów, Bosiego i Paprykarza |
|
|
|
Jola jest czadowa. Kocham Jolę. Joli powinno się postawić pomnik.
O Tej-Z-Tematu sie nie wypowiem, bo jeszcze ktoś przeczyta i mnie wywali z US xP Chociaż ona dzisiaj słyszała jak ją elegancko określiłam