|
|
| Autor |
Wiadomość |
gnidziaa
Zagubiony w Czarnolesie

|
Ustalmy datę egzaminów[HLP - Oświecenie - wykład] |
|
Po dzisiejszym zawiadomieniu dr Szczepan zwracam się do całego roku o zrobienie jakiegoś sondażu co do daty egzaminów. Mnie obecnie bardzo zależy, żeby egzamin z lit. staropolskiej był pod koniec sesji ...
Tytuł oryginału brzmiał: Ustalmy datę egzaminów z oświecenia i staropola się nie zmieściło Bati
_________________ ,,Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać''
— Cyceron |
|
| Wto Maj 27, 2008 18:56 |
|
 |
Reklama
|
|
| Wto Maj 27, 2008 18:56 |
|
 |
xxx
Istota Pozabiblioteczna

|
|
|
|
Oczywiście popieram. Najlepiej jeśli będzie 25-26-27 czerwca, mamy jakąś iskierkę ,że może się wyrobimy ze wszystkim;P Co myślicie? Najlepiej niech każdy napisze swoją propozycję.
|
|
| Wto Maj 27, 2008 19:38 |
|
 |
gnidziaa
Zagubiony w Czarnolesie

|
|
|
No ten termin jest najlepszy ;] w sumie to najtrudniejszy egzamin 
_________________ ,,Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać''
— Cyceron |
|
| Wto Maj 27, 2008 20:16 |
|
 |
kunegunda
Zagubiony w Czarnolesie

|
|
|
|
Też mi się podoba ten termin. Lepiej teraz mieć późno egzaminy i się wyrobić z nauką (przynajmniej starać się wyrobić ) niż później poprawiać we wrześniu...
|
|
| Wto Maj 27, 2008 20:50 |
|
 |
Kacha
Wyznawca Curtiusa

|
|
| Sro Maj 28, 2008 15:12 |
|
 |
melika
Ziomek ^^

|
|
|
|
zdecydowanie koniec sesji!
|
|
| Czw Maj 29, 2008 12:30 |
|
 |
kagda
Ziomek ^^

|
|
|
Dziś dr Kapuścińska powiedziała, że dr Skwarze pasuje jedynie albo sam początek sesji albo sam koniec. I mamy wybrać trzy dni. Wstępnie powiedziałam że będzie to 25, 26, 27
_________________ "Per aspera ad astra!" |
|
| Czw Maj 29, 2008 12:59 |
|
 |
Bati
Pani Adminka Wszechmogąca!

Dołączył: 28 Lip 2007 Posty: 2096 Skąd: Szczecin - Miasto Bogów, Bosiego i Paprykarza |
|
|
|
OCZYWIŚCIE. Koniec i nie ma innej opcji.
| Czw Maj 29, 2008 17:17 |
|
 |
Dobro
Wyznawca Curtiusa

|
|
|
|
......
Ostatnio zmieniony przez Dobro dnia Pon Kwi 06, 2009 23:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Czw Maj 29, 2008 18:39 |
|
 |
kagda
Ziomek ^^

|
|
|
 |
 |
Zerowka rozumiem, ze jest w okolicach 10 Czerwca, tak przynajmniej bylo to ustalane, nie wiem czy to wciaz aktualne.
Ja na zerowke sie nie pisze, i interesuje mnie raczej termin normalnego egzaminu. |
Zerówka jest 12 i 13 czerwca. Termin pierwszy 16 czerwca i 23.
|
| Czw Maj 29, 2008 19:17 |
|
 |
superq
Amfibrach

|
|
|
|
Czy te terminy to już na 100%? (mam na myśli zerówkę i pierwszy termin z oświecenia)
Dobrze powiedziałaś z tym staropolskim, te dni są dla większości idealne
Kiedy w takim razie mamy się zapisywać na dokładną datę i godzinę na zerówkę?
|
|
| Czw Maj 29, 2008 19:32 |
|
 |
personata
Wielki Dyftong

|
|
|
zerowki z oswiecenia? jesli dobrze zrozumialam sens kola z lektur, to ma byc ono wyznacznikiem, czy ktos moze (jest przygotowany) do terminu zerowego, czy nie. jesli tak rozumujemy (jakis czas temu dr szczepan tak mi wyjasnila sens tego kola, nie wiem, moze od tego czasu cos sie zmienilo- ta kobieta czasem zmienia zdanie szybciej niz ja tusz w drukarce ) to dokladna liste jest sens robic dopiero po wynikach tego kola.
moje propozycje:
zerowka z oswiecenia: przyniose liste z konkretnymi godzinami i kazdy wpisze sie sam tak jak mu pasuje.
normalny termin z oswiecenia: w zaleznosci od tego, ile osob pojdzie na zerowke albo zrobimy losowanie kolejnosci grup (w ramach grupy kolejność alfabetyczna) albo sami sie powpisujecie.
egzam z renesansu i baroku: ja bym byla za tym, zeby zrobic tak jak z egzaminem ze sredniowiecza.
jakies aluzje, sugestie chetnie przyjmowane 
_________________ True is stranger than fiction
"Nie ma sprawiedliwości, jestem tylko ja" ("Mort") |
|
| Pią Maj 30, 2008 10:31 |
|
 |
Bati
Pani Adminka Wszechmogąca!

Dołączył: 28 Lip 2007 Posty: 2096 Skąd: Szczecin - Miasto Bogów, Bosiego i Paprykarza |
|
|
|
 |
 |
egzam z renesansu i baroku: ja bym byla za tym, zeby zrobic tak jak z egzaminem ze sredniowiecza. |
Ja bym była za tym, żeby dostać taką sama ocenę jak z examu ze średniowiecza xP
Pierwszy z oświecenia 16, tak? xP Zaraz po językoznawstwie czy tuż przed? :] Kocham ten wydział, kocham!
Swoją droga, kiedy dostaniemy karty egzaminacyjne?
| Pią Maj 30, 2008 14:40 |
|
 |
kagda
Ziomek ^^

|
|
|
Karty w dziekanacie już są Ale narazie odbierać je mogły tylko osoby z przyspieszoną sesją. Co z nami? Nie wiadomo... Czyli jak zawsze.
Ale punkty za poszczególne przemioty znam:
ŁĄcznie do zdobycia;)) 34
H. filozofi- zal. z oc.- 2
J. łaciński z elementami wiedzy o kulturze antycznej- zal. z oc. -3
J. obcy- zal. z oc.- 2
WoK- egzamin- 7
WoK- zal. z oc.- 3
poetyka- zal. z oc.- 3
HLP- zal. z oc.- 3
HLP- egzamin- 4
Językoznawstwo współczesne- zal. z oc. -3
Językoznawstwo - egzamin- 4
O i tyle wiem
|
| Sob Maj 31, 2008 00:59 |
|
 |
pannafrania
Zagubiony w Czarnolesie

|
|
|
|
 |
 |
zerowki z oswiecenia? jesli dobrze zrozumialam sens kola z lektur, to ma byc ono wyznacznikiem, czy ktos moze (jest przygotowany) do terminu zerowego, czy nie. jesli tak rozumujemy (jakis czas temu dr szczepan tak mi wyjasnila sens tego kola, nie wiem, moze od tego czasu cos sie zmienilo- ta kobieta czasem zmienia zdanie szybciej niz ja tusz w drukarce ) to dokladna liste jest sens robic dopiero po wynikach tego kola.
moje propozycje:
zerowka z oswiecenia: przyniose liste z konkretnymi godzinami i kazdy wpisze sie sam tak jak mu pasuje.
normalny termin z oswiecenia: w zaleznosci od tego, ile osob pojdzie na zerowke albo zrobimy losowanie kolejnosci grup (w ramach grupy kolejność alfabetyczna) albo sami sie powpisujecie.
egzam z renesansu i baroku: ja bym byla za tym, zeby zrobic tak jak z egzaminem ze sredniowiecza.
jakies aluzje, sugestie chetnie przyjmowane  |
To ja juz w tej chwili nic nie rozumniem. Myslalam, ze ow kolokwium z lektur to niby ta 'zerowka' z oswiecenia i na to kolokwium byla jakis czas temu lista chetnych. Jesli jest inaczej, to po co byla robiona ta lista? Po co dr Szczepan mowila, zeby na liste wpisywaly sie osoby, ktore chca na pewno pisac i po co w takim razie mowilaby o wielkosci sali? Jesli ja nie musze pisac owego kolokwium to czym wlasciwie ono jest? I jesli nie jest ono wspomniana 'zerowka' to kiedy wlasciwie ma sie odbyc? o_O
|
|
| Sob Maj 31, 2008 07:32 |
|
 |
Reklama
|
|
| Sob Maj 31, 2008 07:32 |
|
 |
|