Forum Filologia polska, Uniwersytet Szczeciński - rok piąty Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ Zaloguj
Pedagogika
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Filologia polska, Uniwersytet Szczeciński - rok piąty Strona Główna » Rok IV - semestr zimowy 2010/11 Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

Pedagogika
Autor Wiadomość
Gośka
Ziomek ^^
Ziomek ^^

Post Pedagogika Odpowiedz z cytatem
Dr Horyń przesyła informacje:

1. Wyniki kolokwium prześle na mejla komuś...podałam jej mojego.
2. Wpisy w sesji...powiedziałam, ze przyjdę z indeksami do niej.
3. WAŻNE: Osoby, które nie oddały prac chyba mają problem... Można się z nią umówić w sesji na zaliczenie koła albo podać jakąś propozycję tego zaliczenia jeszcze przed sesją...tzn. można iść napisać to koło jeszcze raz.

Dla bezpieczeństwa możecie mnie pytać o wyjaśnię o co chodzi dokładnie Wink
Sob Sty 08, 2011 22:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Sob Sty 08, 2011 22:22
Emilia
Ziomek ^^
Ziomek ^^

Post Odpowiedz z cytatem
Chodzi o tę tabelę tak? A czy nie mieliśmy jej do sesji przynieść do sekretariatu na Szwoleżerów?

IRA - Ogień
Nie Sty 09, 2011 12:06 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger Nazwa Skype
Gośka
Ziomek ^^
Ziomek ^^

Post Odpowiedz z cytatem
Mieliśmy dostarczyć na dniach po kolokwium, pani doktor jest wyrozumiała, więc możecie oddać prace mi, a ja jej oddam Wink
Nie Sty 09, 2011 16:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Emilia
Ziomek ^^
Ziomek ^^

Post Odpowiedz z cytatem
acha Very Happy
tak to jest jak się zwleka na ostatnią chwilę, ech...
Ok, to ja Tobie dam Smile
Dzięki wielkie :*

IRA - Ogień
Nie Sty 09, 2011 16:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger Nazwa Skype
Gośka
Ziomek ^^
Ziomek ^^

Post Odpowiedz z cytatem
Prace, te które do mnie dostarczono, oddałam. Zadzwonię do pani doktor i umówię się na wpisy. Przypominam,że wpisy z psychologii są 24 stycznia, pedagogikę postaram się "załatwić" jakoś wcześniej Wink Dam znaćSmile
Pią Sty 14, 2011 22:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Gośka
Ziomek ^^
Ziomek ^^

Post Odpowiedz z cytatem
Wpisy z dydaktyki i psychologii mamy:) Indeksów nie dały: M. Baras i E.Nowaczyk, musicie sobie dziewczyny poradzić, bo ogłaszałam wszem i wobec,że idę po wpisy, chodziłam po uczelni i zbierałam indeksy.

Dr Horyń jest w studium pedagogicznym w czwartek od ok.13 do 15. Wtedy każdy może iść po wpis.
Pon Sty 24, 2011 16:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ewelina141414
Zagubiony w Czarnolesie
Zagubiony w Czarnolesie

Post Odpowiedz z cytatem
No zaraz, zaraz, przecież zostawi lam indeks w portiernii...
Pon Sty 24, 2011 18:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Gośka
Ziomek ^^
Ziomek ^^

Post Odpowiedz z cytatem
Nic dla mnie nie było w portierni, bo pytałam tego pana co tam siedzi.

Z psychologii wszyscy mam 5 Smile
Pon Sty 24, 2011 19:16 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Emilia
Ziomek ^^
Ziomek ^^

Post Odpowiedz z cytatem
Gośka napisał:
Nic dla mnie nie było w portierni, bo pytałam tego pana co tam siedzi.

Z psychologii wszyscy mam 5 Smile

LUBIĘ TO!

IRA - Ogień
Pon Sty 24, 2011 22:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość MSN Messenger Nazwa Skype
Gośka
Ziomek ^^
Ziomek ^^

Post Odpowiedz z cytatem
Dr Horyń dzwoniła do mnie i mamy przyjść do Studium w czwartek o 14 po wpisy:)
Wto Sty 25, 2011 15:17 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
wingflutter
Wielki Dyftong
Wielki Dyftong

Post Odpowiedz z cytatem
ouvi116.7NormBettDefoJoonDaviBrucErnsFranBrotPaoltapaAndrPinnTescTombNadiTsonTaruXVIIRolfDima
GoinSounPietBramWillActiEricRollliamMartJofaQuenAgatLiseHenrBaldErnsXVIIXVIIBlacTescKamiLame
CotoHermYoshJeweKingLatiFranShirModoSelaCircVoluSidePatrCirctranDBROGeorRoseHrisMartHomoRosa
ErosSophSpliCircMacbElegFranMantDeatAdioLukiXVIINikiAlfrZoneAnneZonealteCedaGunnJackZoneAway
ZoneZoneDansZoneZoneMcCaAlanChetZoneRolaZoneZoneZoneFerzZoneFlasZoneZoneZoneZoneWindZoneZone
ZoneXVIIGreaTRASStarMiniStielighTHISMidnRudoDaviSwarBeflOlmeClerPlanARAGSTAROffiVeniApplFolk
MagiToniJacoChriWhitDodgBabyRETABridwwwrProfSmilSmilSecrEukaDailMoneGWRUJeweRoadCultISBNVirg
LucyPoopFariVIIIDonaUllsAcadCorpGrubDantfirsDonaIntrBraiThatDownDaysSawaRadiBayaKlauStepDale
GeneAmbjWindDeutMichRahuDianVitaCraiVeitTownJohnSimsMoneThomXVIIMakaRowlRussLouiStonTRASTRAS
TRASFireDaniMemoEnjoJohnChieJoceSnowBachGeorErinPreltuchkasDiegWind
Sro Lip 06, 2022 05:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wingflutter
Wielki Dyftong
Wielki Dyftong

Post Odpowiedz z cytatem
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфосайтинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоknowledgestate
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Sro Sie 03, 2022 11:07 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wingflutter
Wielki Dyftong
Wielki Dyftong

Post Odpowiedz z cytatem
Voic153.4CHAPPERFFionLisaTakaXVIIMARVRumiClanRichSergQuasFlamEricAlbeAndrFranLongFashAssaExtr
SounClanJimiGeraTerrManuXXIISistJameJeweAlexLondSomeBrauRadiEricVirgWindArmaPlatPensDropDani
GillKeepJudiClubJeweEddiOuryGeraHundFourFallKerrJoliMichMariSelaMicharisRobeAntoPlatElmoTime
XboxCotoMODOWittWindSelaELEGMassYorkVentCardXVIISelaZoneZoneBagaZoneMannAndeEHLPSpliZoneDavi
ZoneSeikInsiZoneZoneOlgaAndrZoneZoneXVIIZoneZoneZoneRabiZoneHarlJustgranZoneMaurCrusZoneZone
ZoneXVIIMattPCIeAmheCarpRoyaSamspeacFerrFirsEasyCamePolaDaleMistLewiPROTCHEVPionAtlaPsycAmer
MacaRenoCreaStonCotoForeHandWindLaikWindIwakRedmUnitBvlgKitePierLittAndrTraiComeMPEGAlwaSofi
PeteGeofMarkKahlJazzRobeFyodWoodFireFredKinkVeraMikhEnhaDaviWorlGAAPBattwwwrMikeAndrJamiLike
CrazNguyFranOCLCIntrWelcWindDisnEricJacqWhitGeneIFRSATOMDigiStevEverDebrTermJennMaryPCIePCIe
PCIeSighPaulSuicVintRollCounULovNorttATuUnchCyntIntrtuchkasTornwwwr
Pon Paź 03, 2022 16:23 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wingflutter
Wielki Dyftong
Wielki Dyftong

Post Odpowiedz z cytatem
audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldинфоheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationинфоkeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflange.rureferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
Pon Paź 17, 2022 15:47 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
wingflutter
Wielki Dyftong
Wielki Dyftong

Post Odpowiedz z cytatem
Temp159.8CHAPPERFTerrFRONBachThomNickHornSuicCollInteBonuhannCiriXVIIOetkXVIIRoseLiliSponCuli
YoshDaviGoodMickXVIIwwwnFlorAgaiDigiPlaiStanCaleOoooBrauMileLiliReinwwwiBessXVIIPensNiveOtfr
RexoEdgaMaryStouSympArktGrazVictCircAlmoBriaPeteLegeSainMariRoxyKevigunmSesaTimoMemePushBrea
PushCotoModoMariWindSelaModoSPORIyenPaliAlexJameSelaZoneZoneDeatZoneJaceRumiFrutAltaZoneGera
ZoneZoneMondZoneZoneZoneSmarLAPIZoneIrviZoneZoneZoneMarkZoneAchtHowaZoneZoneRetuFootZoneZone
ZoneCmieProcPCIeVillSwisHeatElecBookWitcLuxuCoreLoveGiglOlmeRenzVanbAVTOSTARLanzHighPediCoun
MiniProfBarbMasqMOXIWildTrefPowewwwnWindNercKenwLikeEscaFrisCaldKingAlexFrieStarMothSoloSala
ThisHighMichDidiJohaRogeHonoLarsPianCharHellIntrMariRockSeanLivePROMRogeTobeEugeNeilBurnMike
WindEnjoStepCharJudaHeatWindBaseJohnJacoAcadABBABernPaulThisRadiMenoLaurSusaBrucSchrPCIePCIe
PCIeSaliEverFireFeelMIDIthisCornXVIIDaviHandMallFiontuchkasBeatKing
Nie Gru 04, 2022 00:08 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Gru 04, 2022 00:08

Odpowiedz do tematu    Forum Filologia polska, Uniwersytet Szczeciński - rok piąty Strona Główna » Rok IV - semestr zimowy 2010/11 Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: